AMERICAN POOL BILJART
Westbury is vertegenwoordigd op alle niveaus van het Belgische Pool-gebeuren.

 

1Op nationaal vlak nemen onze spelers regelmatig deel aan diverse rankingtornooien, georganiseerd door de Belgische Poolfederatie.

Onze eigenste barman Olivier Van Lotringen werd op zondag 12 juli in eigen huis Belgisch kampioen 10-ball !

Voor data en info over de rankingtornooien en Belgische kampioenschappen kan je terecht op www.bpbf.be .

2Op provinciaal vlak zijn we vertegenwoordigd met vijf teams :  Westbury Sharks en de Westbury Devils in eerste, Westbury Friends, Westbury Chill Stars en Westbury Snipers in tweede afdeling. De wedstrijden worden gespeeld op woens- en donderdagavond.
Vorig seizoen eindigden de Sharks als 4’de in de hoogste afdeling, een prestatie die ze dit jaar nog willen verbeteren.  Het nieuwe Devils-team maakt dit seizoen zijn debut in eerste.  En ook in tweede afdeling hebben we met de Snipers een nieuwe ploeg.

En dan zijn er ook nog de tornooien POV “On Tour”, waarin onze spelers vorig seizoen schitterden !  Davy Stevenick werd verdienstelijk 2'de in de eindranschikking en Davy Colman en Joeri Van Den Broeck eindigden in de top-10.  Ook komend seizoen zullen twee van die reeks tornooien zich afspelen in de Westbury. Info hierover op
www.pool-oost-vlaanderen.be

3Nieuw dit jaar is ook de deelname van een team aan de competitie van Poolbond Kanaalzone, een bond die werkt over de landsgrenzen heen! Het Westbury-team neemt het hier op tegen ploegen uit Assenede, Hulst, Axel enoTerneuzen. Thuismatchen voor onze ploeg vinden plaats op ovrijdagavond. Wedstrijden op bezoek ook op zaterdag- enozondagavond.

 


Zegt al dat competitiegeweld je niks, dan kan je in de Westbury natuurlijk ook terecht voor een gezellig potje pool op één van onze zeven tafels !  Hou er wel rekening mee dat je op de competitie-avonden en in het weekend best een tafel reserveert.  Dat kan met een simpel telefoontje naar +32(0)37780230 vanaf 9u.30 !

 

BE COOL – PLAY POOL

 

 

TEAMS WESTBURY POOL

SHARKS
FRIENDS
CHILL STARS
DEVILS
SNIPERS

ANDERE INTERNE LINKS

REGLEMENTEN